Šport > Košarka
7021 ogledov

"Kako ti je ime? Rad bi si zapomnil tvoje ime!"

dušan alimpijević Print Screen
Srbski trener Dušan Alimpijević ni mogel verjeti trditvi novinarja.

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević se je po porazu na tretji finalni tekmi lige Aba zapletel v zanimivo razpravo s predstavnikom sedme sile.

Beograjska ekipa je tretjo tekmo z Budučnostjo izgubila s 77:78. Črnogorci v seriji vodijo z 2-1 v zmagah.

Burna razprava na tiskovni konferenci po tekmi se je začela s provokativnim vprašanjem novinarja: "Ali se zavedate, da si večina košarkarske javnosti na tem področju želi zmage Budućnosti in konca prevlade vašega kluba?"

"Na katerem področju," je vprašal Alimpijević.

"Kjer se igra liga Aba," mu je odvnil novinar.

Alimpijević je bil vidno presenečen. "Tega ne morem komentirati. Seveda se mi ne zdi, da je tako. Od kod prihajate? Ste iz Črne gore?" je bil radoveden.

Odgovor novinarja, da prihaja iz Subotice (Srbija, op. a.), ga je povsem vrgel iz tira. "Iz Subotice? Vi, ki ste iz Subotice, mislite, da si ljudje v Subotici želijo, da naslov osvoji Budućnost?" je bil ogorčen, a se novinar ni dal: "Ne da mislim, prepričan sem."

"Treniral sem Spartak iz Subotice in ti me to sprašuješ? Ni problema, če ne navijaš za Crveno zvezdo. Ali veš, od kod prihajaš? Zanima me, ali veš, od kod prihajaš? Ti mene sprašuješ, ali se zavedam, da si ljudje v Srbiji želijo zmage Budućnosti? Kako ti je ime? Oprosti, ampak rad bi si zapomnil tvoje ime?" je vprašal srbski trener, a odgovora ni dobil. "Ni razloga, da se predstavim, jaz sem samo zastavil vprašanje."

Četrta tekma finala lige Aba bo danes ob 21. uri.

Za ogled posnetka prevrtite na 12:05.

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 18:43 14.april 2018.

    Kako je ime temu srbskemu trenerju ? Podoben dialog je imel Z. Zahović . Tudi novinarje ubijajo mar ne ...........https://spletnicasopis.eu/2017/11/12/novinarje-se-ubija-mar-ne/

  • Snežinko 16:45 14.april 2018.

    Haha... a bomo jutri brali o pretepenem srbskem novinarju, kajne...

Sorodne novice