Šport > Košarka
10156 ogledov

Ko se Slovencu 'utrga': "Takšnega ga še nismo videli"

filipovski Print screen
Slovenski košarkarski strokovnjak je bil na tekmi evropskega pokala povsem na robu z živci.

Košarkarji Partizana, ki jih vodi nekdanji trener Cedevite Olimpije (takrat Union Olimpije) Sašo Filipovski, so v Parizu doživeli boleč poraz v okviru evropskega pokala proti francoski ekipi Metropolitans (79:62).

Slovenskemu trenerju je na tekmi prekipelo zaradi neprepričljive igre njegovih varovancev. Med minuto odmora je 46-letni strokovnjak popolnoma znorel, vpil na svoje igralce, jih obkladal s kletvicami in svojo tablo siloviti zabil v tla.

"Slovenskega trenerja še nikoli nismo videli tako drastično znerviranega," so njegov čustveni izbruh pospremili novinarji srbskega Telegrafa.

Komentarjev 2
  • mirror 16:52 20.januar 2021.

    Do leta 2008 smo bili Slovenci v Evropi kot spoštovani in pridni delavci. Danes smo samo še del Balkana, ker slovensko državljanstvo lahko dobi vsaka našim razmeram in navadam neprilagojena oseba, pa še besede ne zna slovensko. Potem pa imamo ...prikaži večo naslove po medijih "Ko se Slovencu utrga", Slovenec kradel v Trstu" itd. Tega je kriva naša tranzicijska levica.

  • bogomil 13:02 20.januar 2021.

    Z izjemo tistega tovornjakarja, ki je po Nemčiji prevažal 'šajzepapir' in pristal v jarku, nam takile ''Slovenci'' po Evropi delajo bolj slabo reklamo. Eden po Frankfurtu kriči, da je Alah velik, tale pa dela dramo v Parizu. (Za poraz pa ...prikaži več krivi vsi drugi, sam on ne)...