Šport > Košarka
30 ogledov

Košarkarju našli marihuano in kokain

Marshall Henderson Youtube
Košarkarska ekipa Ole Miss Rebels je zaradi zlorabe drog suspendirala svojega prvega strelca Marshalla Hendersona.

Košarkarja Marshalla Hendersona, ki igra za ekipo Ole Miss Rebels v študentski ligi NCAA, so pred dvema mesecema zaradi prehitre vožnje ustavili policisti. Pri pregledu avtomobila, pri čemer so si pomagali s psom, so našli marihuano in majhno količino kokakina.

Košarkar je imel v avtomobilu le eno desetino grama belega prahu, kar ni dovolj, da bi proti njemu sprožili postopek. Kljub temu so se v Oxfordu v zvezni državi Mississipi odločili, da košarkarja suspendirajo. ''Vse od konca sezone smo se pogovajrali, da bi Marshall prevzel večjo vlogo v ekipi. S tem pride tudi večja odgovornost in v prihodnosti bo moral bolje zadostiti našim in njegovim visokim pričakovanjem,'' je povedal trener Andy Kennedy.

Marshall je v lanski sezoni v povprečju dosegal 20,1 točke na tekmo in ekipi pomagal do prvega nastopa na turnirju NCAA po letu 2002.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.