Šport > Košarka
416 ogledov

LeBron James kaznovan s 15.000 dolarji

lebron james Epa
Superzvezdnik Los Angeles Lakers je v zadnjem času pravi magnet za težave.

Vodstvo severnoameriške košarkarske zveze NBA je kaznovalo zvezdnika LeBrona Jamesa s plačilom 15.000 dolarjev zaradi neprimerne geste na sredini tekmi njegove ekipe Los Angeles Lakers proti Indiani Pacers. Dobil je tudi opomin zaradi neprimernih besed, ki jih je izrekel v intervjuju po tekmi.

Letela iz dvorane Šport "Tukaj sta, ven z njima!" Znano, zakaj je LeBronu počil film

James, štirikratni prvak NBA in najkoristnejši igralec lige, je bil denarno kaznovan zaradi neprimernega slavja po vzoru nekdanjega  vrhunskega košarkarja in aktualnega pomočnika trenerja pri Philadelphii 76er Sama Cassella.

Jezerniki so tekmo z Indiano dobili s 124:116. James je zbral 39 točk za osebni rekord sezone, v dodatnem delu igre pa je zadel nekaj ključnih trojk.

Na tem srečanju se je James vrnil po tekmi kazenskega premora, ker je bil v nedeljo vpleten v incident v dvoboju z Detroit Pistons. Z roko je po obrazu zadel košarkarja Detroita Isaiaha Stewarta in bil šele drugič v karieri nato izključen iz igre. Po prerekanju obeh je prišlo tudi do množičnega prerivanja igralcev obeh moštev, posredovati so morali tudi varnostniki.

čančar Neprijetno Šport Čančar si je izpahnil prst, poglejte, kaj je sledilo Kri zalila obraz Šport LeBron James ga je treščil s pestjo, izbruhnil je popoln kaos

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.