Šport > Košarka
3558 ogledov

Luka Dončić z lepo potezo počastil legendarnega Dražena Petrovića

luka dončić dirk nowitzki Twitter
V Muzejsko-spominskem centru Dražena Petrovića sta se pojavila dva nova eksponata. Luka Dončić je namreč preko svoje matere Biserki Petrović daroval svoj ter tudi Dirkov dres.

"Draženovi nasledniki" se glasi zapis na družabnih omrežjih, kjer se je Muzejsko-spominski center Dražena Petrovića pohvalil z dvema prekrasnima dresoma obeh Dallasovih največjih zvezdnikov - našega Luke Dončića ter Nemca Dirka Nowitzkega.

Luka Dončić Najboljši v ligi Šport Tudi za to je v Dallasu zaslužen Dončić

Z obema dresoma sta ponosno pozirali Draženova mati Biserka Petrović ter Slovenka Mirjam Poterbin, mati čudežnega dečka svetovne košarke, našega Luke Dončića, ki je že v svoji prvi NBA sezoni navdušil košarkarsko javnost širom celotnega sveta. Podpisana dresa našega reprezentanta ter nedavno upokojenega Dirka Nowitzkega bosta kmalu postala del stalne razstave muzeja.

Muzejsko-spominski center Dražena Petrovića je sicer posvečen hrvaškemu košarkarju Draženu Petroviću in se nahaja na Trgu Dražena Petrovića v Zagrebu. Razstava je posvečena celotni košarkarski karieri prezgodaj preminulega košarkarskega genija, vsebuje pa tudi številne športne rekvizite Petrovićevih soigralcev, prijateljev ter športnikov, katerim je bil Dražen vzor tekom njihovih karier. Prav tako obstaja tudi spominska soba posvečena temu legendarnemu hrvaškemu košarkarju, ki pa se nahaja v Šibeniku.

Luka Dončić Paul George Manejo si roke Šport Zaradi Dončića se je vse obrnilo na glavo

Luka Dončić pa tokrat ni prvič počastil spomin na Dražena Petrovića, saj je njegovemu Muzejsko-spominskem centru svoj dres iz Real Madrida daroval že lani.

Diego Costa Jan Oblak Stefan Savić Luka Dončić Zvezdniška zasedba Šport Oblak in Dončić za isto mizo Luka Dončić Ga je izučilo? Šport Obrat za 180 stopinj: podcenjeval Dončića, zdaj ga kuje v zvezde
Komentarjev 1
  • marsal 20:59 24.april 2019.

    Lepa poteza bi bila če bi naprimer revnemu poklonil 100.000 evrov , ne pa dve usrani majici , ki jih šivaja na Sri Lanki za 20 centov !

Sorodne novice