Šport > Košarka
22021 ogledov

"Luka Dončić se samo pretvarja, da je silak"

Šport: "Luka Dončić se samo pretvarja, da je silak" Profimedia
Kontroverzna izjava Luke Dončića ni ostala neopažena.

Košarkarski analitik Skip Bayless je izkoristil novo priložnost za neposreden napad na Luko Dončića. Tokrat se je voditelj odddaje Undisputed obregnil ob besede, ki jih je Slovenec izrekel v tunelu po koncu pete tekme s Sonci.

"Vsi se delajo frajerje, ko so v prednosti," je košarkarjem Phoenixa zabrusil Dončić, ki naj bi želel s tem opozoriti na dvoličnost nekaterih največjih zvezdnikov moštva iz Arizone.

Luka Dončić "Vsi se delajo ..." Šport Dončić ni ostal tiho, poglejte, kaj se je zgodilo v tunelu

"To je bil direkten napad na Chrisa Paula in Devina Bookerja," je komentiral Bayless. "Po mojem mnenju v t.i. "malem Birdu" (Dončić, op. a) ni niti kančka pravega Larryja Birda, ker Luka v resnici ni noben silak. Ne verjamem, da si Luka dejansko želi spopada, rad bi zgolj dajal vtis pravega silaka. Toda zdaj prišel je trenutek, ko bo moral tako tudi igrati."

"Bomo videli, kako se bo odrezal. Ker v moji dolgoletni karieri spremljanja tekem in analiziranja NBA končnice še nisem videl takšne razlike med tekmami doma in v gosteh. Phoenix je doma občutno superiornejši od Dallasa, ko pa igrajo v Teksasu, Dallas deluje kot boljša ekipa. Gostom so uspeli vsiliti svoj način igre. Česa takšnega še nisem videl. Tega bo danes konec," je napredovanje Phoenixa napovedal Bayless.

Luka Dončić Trenutek resnice Šport Dallasu se ne piše nič dobrega: "Konec je!"
Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 07:16 13.maj 2022.

    Bedak!!! Upam da se je ugriznil v jezik, ker danes je Dallas dobesedno pojedel Phoenix,je pa res,da bodo v nedeljo morali pokazat najboljšo igro v gosteh,če hočejo v finale Zahodne konference.