Šport > Košarka
8238 ogledov

Luka stopil pred mikrofon, kar je sledilo, vas bo vrglo na rit

luka dončić Profimedia
Slovenski as je pred prvo tekmo sezone v domačem American Airlines Centru nagovoril oboževalce Dallas Mavericks.

Dallas Mavericks so v noči na sredo po slovenskem času odigrali prvo domačo tekmo v novi sezoni. Trume navijačev, ki so napolnili tribune American Airlines Centra, so razveselili z zmago nad teksaškimi rivali Houston Rockets (116:106).

Luka Dončić in Igor Kokoškov Odlična napoved Šport Kar sta Luka in Kokoškov počela na treningu, je navdušilo vse oboževalce

Pred uvodnim sodniškim piskom je gledalce nagovoril slovenski čudežni deček, ki ga v Dallasu naravnost obožujejo. Gledalci so ga že ob prvih besedah pozdravili s huronskim navijanjem, sprejem pa je bil tako bučen, da jih je Luka moral celo prositi, če mu lahko pustijo do besede.

"Kako smo, ljudje?" je nagovor začel Dončić, njihov odziv pa mu je obraz privabil nasmešek. "Pustite mi, da povem," je nadaljeval "sin Dallasa".  "Dobrodošli vsi nazaj v stavbo. Navdušeni smo, da ste spet z nami. Hvala, ker ste prišli. Gremo, Mavs!"

luka dončić Kabum! Šport Novinec ni vedel, kaj ga je zadelo: pošastna poteza Dončića

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.