Šport > Košarka
66 ogledov

Marjanović ne sme na EuroBasket

Marjanović Crvena zvezda Partizan ABA liga ABA Photo
San Antonio Spurs je prepovedal nastop na euroBasketu svojemu novemu članu Bobanu Marjanoviću, sicer srbskemu reprezentantu.

"Košarkarska zveza je dobila obvestilo od San Antonio, ki se sklicuje na dogovor med Fibo in NBA, ta pa prepoveduje nastop Marjanoviću na EP. Medicinski pregled, ki so ga opravili v ZDA, potrjuje diagnozo naše zdravstvene službe in službe, ki ga je pregledala v Milanu pred podpisom pogodbe, da nima nobene poškodbe levega stopala. Kljub temu je San Antonio prepovedal nastop Bobanu za reprezentanco, čeprav si sam to zelo želi," so sporočili iz srbske zveze.

Boban Marjanović je v zadnji sezoni nosil dres Crvene zvezde, kjer je bil soigralec slovenskega reprezentanta Jake Blažiča. Marjanović je bil najkoristnejši igralec rednega dela evrolige in eden ključnih mož Beograjčanov pri treh lovorikah - zmagi v ligi Aba, zmagi v srbskem državnem prvenstvu in zmagi v pokalu Radivoja Koraća.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.