Šport > Košarka
110 ogledov

Namesto Sunare na klopi Zlatoroga Dragšič

zlatorog laško hemofarm sunara ABA
Ervin Dragšič je tretji trener laškega Zlatoroga v letošnji sezoni. Ivan Sunara, njegov predhodnik, se je namreč s klubom sporazumno razšel.

Na polovici košarkarske lige Telemach za prvaka je pri Zlatorogu prišlo do sporazumne prekinitve pogodbe s trenerjem Ivanom Sunaro. V drugem delu tekmovanja bo ekipo vodil dosedanji pomočnik Ervin Dragšič, je v današnji izjavi za javnost zapisalo moštvo iz Laškega.

Zaradi izpada iz regionalne lige ABA se je klub začel prilagajati novim razmeram, ki med drugim narekujejo zmanjšanje proračuna. V dogovoru s Sunaro je vse obveznosti prvega trenerja pred drevišnjim treningom prevzel dosedanji pomočnik Dragšič.

Sunara je trener Zlatoroga postal konec lanskega novembra. V ligi ABA je zmago dosegel le na uvodni tekmi s Hemofarmom iz Vršca. V pokalu Spar je ekipo z zmago proti Elektri popeljal v polfinale, kjer je po podaljšku sledil poraz s Krko. Prvi del lige Telemach je Zlatorog pod vodstvom Sunare končal na drugem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.