Šport > Košarka
343 ogledov

Napad Olimpije bo vodil ameriški organizator igre

cedevita olimpija logo zaščitni znak Facebook
Ljubljanski košarkarski klub pridno nabira koščke kadrovskega mozaika za prihajajočo sezono.

Cedevita Olimpija je v svoje vrste zvabila ameriškega organizatorja igre Codija Millerja-McIntyreja. Iz ljubljanskega košarkarskega kluba so sporočili, da so z Američanom, ki je med drugim igral za univerzo Wake Forest v ligi NCAA, italijansko Parmo in ruski Zenit iz Sankt Peterburga, podpisali enoletno pogodbo.

Finale Eurobasket, Slavje Cedevita Olimpija Šport Velika okrepitev, podpisal še en član zlate reprezentance

Miller-McIntyre je v minuli sezoni v dresu Zenita na osmih tekmah v evropski ligi v povprečju dosegal 5,8 točke, 5,6 podaje in 1,9 skoka na tekmo, v ruski ligi pa 9,3 točke, 5,4 podaje in 3,2 skoke na tekmo.

Letos je 25-letni in 191 cm visoki Američan v dresu jezernikov iz Los Angelesa nastopil na tekmah poletne lige NBA. Zaigral je na štirih tekmah, v povprečju pa na parketu preživel 24,5 minute in dosegal 9,8 točke, temu pa je dodal še 6,3 skoke in 6,0 podaj na tekmo. Bil je najboljši podajalec jezernikov, drugi skakalec in četrti najboljši strelec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice