Šport > Košarka
20 ogledov

''Naveza Howard-Lin bo smrtonosna''

hakeem olajuwon patrick ewing pat riley EPA
Legendarni center Houston Rockets Hakeem Olajuwon je prepričan, da bosta Dwight Howard in Jeremy Lin rakete ponesla med najboljše ekipe v ligi NBA.

Hakeem Olajuwon, član košarkarske hiše slavnih, je navezo Dwight Howard-Jeremy Lin označil za ''smrtonosno kombinacijo''.

''Sodeč po tem, kar sem videl, bo to smrtonosna kombinacija. Vidi se, da se oba zelo veselita, ker skupaj tvorita prave sestavine. Ko vidiš igralce, ki so odločeni uspeti, dobiš vpogled, kakšna sezona nas čaka,'' je povedal dvakratni prvak lige NBA.

''Dwight lahko zlahka dominira. Ima vse, kar potrebuje, vključno z željo in delovno vnemo,'' je povedal 50-letnik, ki je v času svoje aktivne kariere veljal za enega izmed najboljših centrov na svetu. ''Na Linu ni nobenega pritiska. Pritisk je na Dwightu in Jamesu. Njegov položaj je ključen za uspeh ekipe in svoje delo opravlja zelo dobro,'' je povedal Američan nigerijskih korenin.

Olajuwon je eden najboljših košarkarjev, ki so kdajkoli igrali za Houston Rockets, še vedno pa mu pripadajo številni klubski rekordi kot je število točk (26 511), skokov (13 382), blokad (2740) in ukradenih žog (2088).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.