Šport > Košarka
7106 ogledov

NBA ikona spregovorila o sinovi odločitvi: "Odločil se je, da je ženska"

Dwyane Wade Profimedia
Legendarni igralec ekipe Miami Heat je nedavno šokiral Ameriko z izjavo, da se je njegov sin odločil, da ni več moški, ampak ženska.

Legendarni NBA košarkar Dwyane Wade je nedavno razkril, da se je njegov 12-letni sin Zion odločil, da zaživi kot ženska, ter od staršev zahteval, da ga po novem kličejo Zaya.

"Zion se je nekega dne vrnil domov in nam povedal: 'Hočem, da se pogovorimo, pripravljen sem se razkriti ter zaživeti tako, kot si želim. Želim, da se o meni pogovarjate kot o njej ter da me kličete Zaya," je v eni izmed tv oddaj nedavno razkril Wade.

Legenda ekipe Miami Heat je nato še pojasnila, da sta on in njegova žena (filmska igralka) Gabrielle Union sprejela sinovo/hčerino odločitev.

"Vloge ter obveznosti staršev jemljeva zelo resno. Najina naloga je, da poslušava najinega otroka ter da mu na najboljši način pomagava. Tega ne spremeni niti ta situacija," je še pojasnil Wade.

Filmska igralka ter žena enega najboljših košarkarjev tega tisočletja, Gabrielle Union, sicer ni biološka mati 12-letnega Wadovega otroka, a ima Zayo vseeno rada kot svojo hčer in njeno odločitev prav tako podpira, kar je v zadnjih dneh potrdila z izjavo:

"Ona je strastna, polna ljubezni. Ponosna sva nanjo. Svoje otroke ljubite in spoštujte, takšne kot so!" je Zayin primer pokomentirala Gabrielle.

Komentarjev 2
  • romy 17:08 14.februar 2020.

    Hoče biti porivan-welcome to Slovenia….

  • kapibara1 10:30 14.februar 2020.

    Kaj pa naravna biologija pravi, kaj je ??

Sorodne novice