Šport > Košarka
964 ogledov

NBA zvezdnik šokiral! Navijaču odvzel telefon... noro, kaj je sledilo!

Jusuf Nurkić Reševalni pas/Twitter
Center Portlanda se je spravil na navijača, kateremu je odvzel telefon ter ga vrgel na tribuno.

Košarkarji NBA ekipe Indiana Pacers so na domačem igrišču razbili Portland Trail Blazers s 129:98, kar je najslabše sprejel gostujoči center Jusuf Nurkić, ki na tekmi ni nastopil zaradi poškodbe stopala.

Bosanski NBA zvezdnik je namreč po tekmi poskrbel za pravi incident, potem ko je pristopil do dosti mlajšega in nižjega domačega navijača in se spravil nanj.

Najprej se je zapletel v kratko razpravo in tekmovanje v strmenju, po kratki verbalni izmenjavi mnenj pa je navijaču preprosto odvzel telefon ter ga odvrgel na tribuno med gledalce in hladnokrvno odkorakal stran.

Incident je uspel posneti eden izmed navijačev, kaj pa se je dogajalo pred tem, da je Nurkića tako močno iznerviralo, pa zaenkrat še ni znano.

Nurkić je sicer zaradi poškodbe stopala odsoten že več kot mesec dni, vse od tekme z Memphis Grizzlies, 17. februarja. Pred tem je sicer povpračno dosegal kar 15 točk in več kot 11 skokov na tekmo, njegova odsotnost pa se Stezosledcem še kako močno pozna.

Trail Blazers so namreč izgubili kar deset od enajstih tekem v Nurkićevi odsotnosti, poraz proti Indiani za 31 točk pa sploh ni bil eden izmed hujših. Vse to sicer ne opravičuje Jurkićevega vedenja, a je njegove frustracije vsaj nekoliko lažje razumeti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice