Šport > Košarka
3629 ogledov

Neverjetne scene v Čančarjevi dvorani: "Ali je to šala?"

Profimedia
Trener Denver Nuggets se je pritoževal nad trajanjem popravila ukrivljenega obroča.

Denver Nuggets so na krilih izjemnega Nikole Jokića, ki je vpisal nov trojni dvojček s 30 točkami, 12 skoki in 12 podajami, na domačem parketu premagali Boston Celtics.

Tekma je bila pri vodstvu domačih s 110:97 prekinjena za več kot 30 minut, potem ko se je ob zabijanju košarkarja Bostona Roberta Williamsa III ukrivil obroč.

Vlatko Čančar NBA Šport Čančar z Denverjem do uglednega skalpa

Do konca obračuna je bilo še slabih sedem minut, ko so na igrišče prispeli popravljalci. Ti so imeli s popravilom kar nekaj težav, zato se je prekinitev razvlekla na več kot pol ure, kar je ujezilo domačega trenerja, saj je bila pred tem pobuda na strani njegovega moštva.

"Ali je to šala? Koliko fantov je potrebnih, da se popravi obroč na NBA tekmi?" se je pritoževal Michael Malone in ocenil, da je imela epizoda negativen učinek na razgrete košarkarjev obeh ekip. 

Igralci so se medtem posluževali različnih trikov, da bi ostali ogreti.

V nekem trenutku se je na zaslonu prikazal obroč, ki pa je bil kljub prizadevanjem še vedno ukrivljen. Po tribunah so se razlegli glasni žvižgi. "Škoda, ker ga niso kar takoj zamenjali," je obžaloval Malone.

Obroč so nato sneli s table, da bi si ga pobliže ogledali. Minute so tekle.

"Rekli so nam, da se bodo igralci v primeru daljše prekinitve lahko ponovno ogreli," je dejal trener Bostona Joe Mazzulla. Nejevoljen je bil tudi Jaylen Brown. "Nobene komunikacije ni bilo," je povedal.

Tekma se je po dobre pol ure vendarle nadaljevala, a vsi niso bili zadovoljni. "Porabili so toliko časa, a po mojem mnenju je bil obroč še vedno kriv. Tako da je šel ves ta čas v nič," je zatrdil Brown. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.