Šport > Košarka
10944 ogledov

"Nisem imel problema z Dragićem, dokler ..."

dragić derozan Print Screen
Goran Dragić se je na tekmi s Toronto Raptors prerival z zvezdnikom DeMarjem DeRozanom.

Ekipa Miami Heat je v noči na sredo slavila tesno zmago nad Toronto Raptors (90:89). Odločilni koš je v zadnji sekundi tekme po podaji Gorana Dragića dosegel Wayne Ellington.

Slovenski reprezentant, ki je bil s 24 točkami ponovno najboljši strelec svoje ekipe, se je po koncu srečanja sporekel z zvezdnikom Toronta DeMarjem DeRozanom, ki je na tekmi dosegel še točko več od prvega strelca vročice (25).

Dragić se je s hitro reakcijo uspešno izmaknil DeRozanovi roki, nato pa so vročekrvneža ločili soigralci, sodniki in trener Miami Heat Erik Spoelstra.

dragić derozan Skorajšnji pretep Šport DeRozan s pestmi nad Dragića, vskočil celo trener

Košarkarja Toronta so na tiskovni konferenci povprašali, kaj se je pravzaprav zgodilo. "Očitno je mislil, da sem ga po zadnjem doseženem košu poskusil udariti, vendar nisem prepričan," je dejal trikratni udeleženec All-Star vikenda.

"Nisem imel problema z njim, dokler me ni tako pogledal. Kdo bi vedel? To bi morali vprašati njega," se je od incidenta oddaljil DeRozan.

Tudi Dragić je bil redkobeseden. "Ah, nič posebnega. Izmenjala sva si nekaj besed. Nič takega," je žogico umiril slovenski organizator igre.

Miami je na tekmi s Torontom vpisal še peto zaporedno zmago.

Komentarjev 2
  • matermila 18:38 10.januar 2018.

    Kak le zdrži s temi opicami?

  • supreme 14:42 10.januar 2018.

    Dragić opleta z jezikom ze neki casa.......ocitno isce okol kepe

Sorodne novice