Šport > Košarka
32 ogledov

Omić podpiše za Olimpijo takoj po dogovoru

dimec omić Mlajši člani U-20 Slovenija reprezentanca trening priprave Domžale Saša Despot
Klemen Prepelič je z Unionom Olimpijo podpisal že pred dnevi. Kaj pa se dogaja z drugim biserom reprezentance do 20 let Alenom Omićem? Bojda Zlatorog in zmaje od dogovora glede odškodnine ločijo le še malenkosti, vendar je takšno stanje že kar dolgotrajno …

"Alen Omić in Union Olimpija sta dogovorjena glede pogodbe. Zlatorog in Olimpija sta dogovorjena vse o izplačevanju odškodnine, obstaja pa neka malenkost v zvezi z garancijo, o tem se kluba ne moreta dogovoriti," nam je zagotovil zastopnik Alena Omića Enes Trnovčević. Gre za garancijo za delež odškodnine od nadaljnje prodaje, do katere so oziroma bodo upravičeni Laščani. Problem je garancija za ta delež, če pride do prekinitve pogodbe med Omićem in Unionom Olimpijo. Takoj ko se kluba dogovorita, bo 215 centimetrov visoki center podpisal.

Pred dnevi so se navijači Olimpije prestrašili zapisov o možnosti Omićevega odhoda v zagrebško Cedevito. Neupravičeno, pomirja Trnovčević: "Cedevita nikdar ni bila v Alenovem načrtu. Cedevita ima pet visokih igralcev, od tega je eden 'moj', Jusuf Nurkić. Bedak bi bil, če bi taki ekipi ponudil še enega." Zato pa je Partizan, želeč Omićeve storitve, klical večkrat. Zelo oprijemljivo zanimanje pa je izrazila tudi Budućnost, a je bil posel dogovorjen že prej. Še za časa Slobodana Subotića.

"Urejamo nekatere stvari. Ko bodo urejene, bo prišlo tudi do realizacije. O tem so obveščeni tudi v Zlatorogu. Delamo vse, kar je  v naši moči, da Alen Omić postane naš igralec," pa so prek Facebooka, kjer so zelo dejavni, tudi z zanimivo nagradno igro za navijače, sporočili iz Olimpije.

Komentarjev 1
  • vico 22:30 27.avgust 2012.

    ajde alen ti si nas.olimpijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa