Šport > Košarka
18 ogledov

Ožbolt: "Imam evroligaško ponudbo"

slovenija košarkarska repezentanca trening ožbolt Boštjan Tacol
"Dogovarjamo se, nič še ni uradnega. Imam pa še eno ponudbo, evroligaško," nam je o morebitnem prestopu v Zagreb dejal Sašo Ožbolt, ki ga nocoj s slovensko reprezentanco čaka zahteven test – pripravljalna tekma s špansko izbrano vrsto.

"Po rezultatih pripravljalnih tekem Španci res dobro igrajo. Mogoče presenetljivo dobro, sploh ker so dokaj pozno začeli priprave. Gotovo bosta tekmi dober pokazatelj, kaj nam manjka," je prepričan izkušeni visoki branilec Sašo Ožbolt, ki pa ga – predvsem zaradi ponavljajočih se poškodb – v reprezentanci ni bilo pol desetletja: "Do zdaj (v Kranjski Gori, op. a.) smo imeli malo težje treninge, ni bilo tekem. Vse gre po načrtu."

Kaj pa v slovenski igri še ne gre po načrtu? Selektor se pritožuje nad kroženjem žoge … "Prehitro zaključujemo akcije. Moramo biti bolj potrpžljivi, utrujati nasprotnika, iskati njegove napake. Tudi v obrambi, kjer nismo delali še nič 'resnega' glede principov," ugotavlja Ožbolt, ki je sila zadovoljen, ker se lahko pohvali, da je odigral tri sezone brez večjih poškodb.

Že nekaj tednov se v povezavi z njegovim imenom omenja Zagreb. "Dogovarjamo se, nič še ni uradnega. Imam pa še eno ponudbo, evroligaško. Zaradi tega čakam," nam je zaupal Portorožan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.