Šport > Košarka
30 ogledov

Page nepričakovano zapušča Olimpijo

Union Olimpija Cibona liga ABA Stožice Zubčić Page ABA
Košarka Uniona Olimpije Dylan Page, ki je nedavno zaradi rojstva sina odpotoval v ZDA, se očitno ne namerava vrniti v Ljubljano. Tridesetletnik bi se moral vrniti že v petek, vsi poskusi kluba, da bi vzpostavili stik z njim, pa so bili neuspešni.

Pri Union Olimpiji so potrdili, da bi se moral Page, ki je zaradi rojstva otroka obiskal ZDA, vrniti že v petek, vendar 30-letnik tega ni storil. ''Dylan je pozvan, da se jutri zglasi na treningu. Na klice se ne javi, več kot to ne moremo storiti. To je vse, kar lahko povemo, jutri pa bomo ukrepali dalje, če bo to potrebno,'' so spororčil iz ljubljanskega tabora.

V klubu so vse finančne obveznosti do Američana poravnali, zato pravega razloga za njegovo odločitev še ne poznajo. Sportal.com še piše, da je odločitev o razhodu dokončna, medtem ko je v stik z Ljubljančani stopil Američanov agent in ne Dylan osebno.

Page je v ligi ABA v povprečju igral 25.6 minute na tekmo in poleg 8.4 točke prispeval še 4.7 skoka in 1.4 podaje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.