Šport > Košarka
1374 ogledov

Tako dobro se godi NBA trenerjem

gregg popovich Epa
"Si resen?" je vprašal novinarja, nato pa navdušil z odgovorom.

Moštvo legendarnega Gregga Popovicha San Antonio Spurs je izgubilo še drugo tekmo končnice z Golden State Warriors in v seriji zaostaja z 0:2.

Popovich je po tekmi odgovarjal na vprašanja novinarjev, ko ga je nekdo vprašal, ali v teh težkih trenutkih še vedno uživa v svojem poklicu. Trener San Antonia je s svojim odgovorom nasmejal vse prisotne.

"Si resen?" je vprašal, nato pa nadaljeval: "To je najlažja služba na svetu. V primerjavi z marsičem. Priletel sem na zasebnem letalu. No, ne z zasebnim, ampak s čarterjem. Brezplačno. Letalo je bilo veliko, hrana na njem pa brezplačna.. Po pristanku so me nastanili v hotelu Four Seasons. Plačal nisem niti centa. Na tekmi sem imel vstopnice za prvo vrsto," je dejal Popovich.

gregg popovich | Avtor: Profimedia Profimedia

"Ogledal sem si tekmo končnice lige NBA. Niti karte nisem plačal. Po tekmi sem obiskal tri ali štiri restavracije. Ob 20.30 so mi postregli moj glavni obrok. Hotela mi ni bilo treba plačati. Zjutraj me je čakal brezplačen zajtrk. Zdaj sledi najslabši del potovanja, saj bom moral plačati kosilo. Kdo ne bi imel rad takšne službe?" je dodal 69-letnik.

Popovich je eden najtrofejnejših trenerjev vseh časov. V karieri je osvojil pet naslovov prvaka lige NBA (1999, 2003, 2005, 2007, 2014). Od leta 1996 je trener San Antonio Spurs.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice