Šport > Košarka
16 ogledov

Presenečenje za košarkarja Miamija

shane battier pivo Youtube
Košarkar Miami Heat Shane Battier je znan kot velik ljubitelj piva, zato se je ameriško podjetje Anheuser-Busch odločilo, da mu podari 20 000 steklenic najbolj priljubljene alkoholne pijače na svetu.

Ameriški košarkar Shane Battier je pred časom razkril, da si pred tekmo lige NBA rad privošči pivo. ''To je moja razvada. Nekateri igralci me čudno gledajo, toda jaz nadaljujem po svoje. Nimam težav s koncentracijo, saj večinoma pijem brezalkoholno pivo,'' je razkril Battier.

Battier se je pred kratkim preselil v novo hišo, v začetku tedna pa ga je na dvorišču pričakalo prijetno presenečenje. ''Ljudje, to je nemogoče, dobil sem tovornjak piva,'' je preko socialnih omrežij sporočil 34-letnik, ki je dobil 200 zabojev oziroma 20 000 teklenic piva. ''Sedaj mi pred tekmo ne bo več treba v trgovino. S takšno zalogo bom preživel 200 let,'' je dodal ameriški košarkar.

Končnica se je za Miami začela po pričakovanjih, saj aktualni prvaki lige proti Milwaukee Bucks vodijo že z 2:0 v zmagah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.