Šport > Košarka
5345 ogledov

Prvi odziv Luke Dončića na prihod Kyrieja Irvinga

Luka Dončić Kyrie Irving Reševalni pas/Twitter Luka Dončić in Kyrie Irving.
Slovenski zvezdnik je novega soigralca spoznal šele v noči na četrtek.

Pred nekaj dnevi je udarila novica o selitvi Kyrieja Irvinga k Dallas Mavericks. V noči na četrtek so Teksačani v gosteh premagali Los Angeles Clippers (104:110), Irving je na svoji premieri v novem dresu dosegel 24 točk, štiri skoke in pet podaj.

Luka Dončić, ki na zadnjih treh tekmah, vključno z omenjeno v LA, ni igral, je novega kolega spoznal šele tik pred tekmo, saj se je Slovenec soigralcem, ki so sredi gostujoče turneje, pridružil pred srečanjem v mestu angelov.

Slovenec celi poškodbo, a se bo kmalu pridružil ostalim košarkarjem Dallasa na treningu. "Počutim se precej bolje. Danes sem malce tekel in metal na koš," je ob koncu prve četrtine tekme med Mavs in Clippers za ESPN dejal Dončić.

"Videl sem ga šele danes, saj sem bil prej v Dallasu. Vse skupaj je odlično. Lahko vidite, kako dober je. Mislim, da bo vse skupaj zelo zabavno za nas. Pričakovanja so zdaj višja. Moramo čim prej najti pravo 'kemijo' in mislim, da nam bo to uspelo," je o Irvingu dejal Ljubljančan.

Dallas je trenutno na petem mestu Zahoda, zbral je 30 zmag in 26 porazov. V noči na četrtek je ligo NBA sicer "zatresel" prestop Kevina Duranta k Phoenix Suns, ki so tako postali prvi favoriti za osvojitev konference in šampionskih prstanov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice