Šport > Košarka
15968 ogledov

To se je zgodilo na prvem treningu Irvinga z Dallasom

Kyrie Irving Dallas Mavericks Reševalni pas/Twitter
Zvezdnik naj bi prvo tekmo v dresu Dallasa odigral ponoči proti LA Clippers.

Dallas Mavericks in Brooklyn Nets so konec minulega tedna poskrbeli za enega najbolj odmevnih 'tradov' v zadnjih letih lige NBA, franšizi iz Teksasa se je tako pridružil megazvezdnik Kyrie Irving. Poteza je razdelila navijače Dallasa, precej različna mnenja pa se o njej krešejo tudi med strokovnjaki.

Kakovost osemkratnega udeleženca tekme All-Stars za nikogar ni sporna, a Irving s svojim na trenutke spornim vedenjem prinaša tudi marsikaj nezaželenega v garderobo, kjer je do zdaj kraljeval Luka Dončić. Pri Dallasu upajo, da se bo Irving nekoliko umiril pod vodstvom svojega nekdanjega idola Jasona Kidda, za manj težav zunaj parketa pa naj bi poskrbelo tudi prijateljstvo z generalnim managerjem Nicom Harrisonom, ki izvira iz obdobja, ko sta oba sodelovala pod okriljem športnega proizvajalca Nike.

Luka Dončić Komentar Šport Kako so si Dallas Mavericks z eno potezo (verjetno) uničili prihodnost

Harrison je Irvinga in Markieffa Morrisa, ki je bil vključen v 'paket', tudi sprejel ob prihodu v Teksas, oba je pozdravil še lastnik Mark Cuban.

Nova člana Dallasa sta se hitro napotila v Los Angeles, kjer ju s preostalo zasedbo, zaradi poškodbe bo še manjkal Dončić, ponoči čaka dvoboj s Clippers (ob četrti uri zjutraj po slovenskem času).

Za nekoliko višjo raven optimizma pri navijačih Dallasa je hitro poskrbel tudi Irving, ki je v preteklosti tudi zaradi čudnih razlogov izpuščal tekme Brooklyna. Slednji se je kot prvi pojavil na treningu Mavsov in tako po prepričanju nekaterih nakazal, da se bo vedel precej bolj profesionalno pri novem klubu. 

Za Mavericks bo igral s številko 2, pri Nets je nosil enajstico, ki jo pri Dallasu ima Tim Hardaway Jr.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice