Šport > Košarka
21 ogledov

Račun za alkohol presegel 100 tisočakov

miami heat lebron EPA
Košarkarji Miami Heat so na zabavi, kjer so proslavljali drugi zaporedni naslov prvaka lige NBA, popili za več kot 100 dolarjev alkohola.

Osvojitev naslova košarkarske lige NBA pred domačimi navijači ima svoje prednosti.

Košarkarji Miami Heat so po zmagi v sedmi tekmi, s katero so si zagotovili drugi zaporedni šampionski prstan, proslavljali v lokalu Story Nightclub, kjer so samo za alkohol zapravili več kot 100 tisoč ameriških dolarjev.

Lastnik lokala David Grutman je razkril, da so novopečeni prvaki lige NBA naročili 100 steklenic Don Perignona in tri trilitrske šampanjce. Vrednost steklenice Don Perignon znaša 850 dolarjev, steklenica prestižnega šampanjca pa kar 5000 tisoč ameriških zelencev. Toda Miamiju se za račun ni bilo treba bati.

''Miami Heat ne bom zaračunal,'' je povedal Grutman, ki pred dvema letoma, ko so vročico v finalu premagali Dallas Mavericks, ni bil tako radodaren. Lastnik teličkov Mark Cuban je moral po zadnji finalni tekmi leta 2011 poravnati račun svojih varovancev.

Cuban je za 15-litrsko steklenico šampanjca Armand de Brignac odštel 90 tisoč dolarjev, a kljub temu dodal še 22 odstotno napitnino. ''Njegova kartica je bila zavrnjena, zato je poklical v banko in rekel: 'Marc Cuban tukaj. Pravkar smo osvojili prvenstvo. Ali lahko zapravim nekaj denarja','' se je spomnil Grutman in dodal, da je bili milijonarjevo plačilo nato odobreno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.