Šport > Košarka
595 ogledov

Jordan je dopustil marsikaj, a pri tem je potegnil črto

michael jordan Netflix
Kljub prigovarjanju režiserja se Michael Jordan ni pustil prepričati.

Šestkratni prvak lige NBA Michael Jordan je bil z ustvarjalci dokumentarnega filma The Last Dance pripravljen deliti marsikatero skrivnost, odobril pa je tudi praktično vse intervjuje z drugimi NBA zvezdniki, četudi so ga pričevanja občasno prikazala v negativni luči.

jordan grant Kruto Šport Če je odigral slabo tekmo, mu Jordan ni pustil jesti

A ena stvar je ostala nedotakljiva, in sicer zasebnost Jordanovega domovanja. Legendarni košarkar snemalcem dokumentarca ni pustil, da bi prestopili prag njegovega luskuznega dvorca na Floridi.

Ustvarjalci filma so Jordana intervjuvali na treh različnih lokacijah, vendar se noben od sicer zelo lepo opremljenih prostorov ne nahaja v njegovi hiši.

Scottie Pippen in Michael Jordan Ni slabo Šport Na seznamu, ki ga Jordanu raje na kažite, tudi dva Slovenca

"Jordan je želel, da nekeatere reči ostanejo zasebne," je pojasnil režiser dokumentarca Jason Hehir. "Ni želel, da bi v filmu prikazali notranjost njegovega doma. Spoštoval sem njegovo željo in nisem vztrajal," je dodal.

Produkcija je eno od treh hiš, v katerih so opravili intervjuje z Jordanom, vzela v najem, drugi dve sta v lasti sodelavcev tega sila uspešnega projekta. "Iskal sem prostore, ki bi delovali kot Jordanov dom. Ker poznam njegov okus, sem našel nekaj podobnega," je zaključil Hehir.

michael jordan Neprijetno razkritje Šport Soigralec besen na Jordana: "Zakaj govori o tem? Zakaj zdaj?"

Jordanov dvorec na Floridi, kamor snemalci niso imeli vstopa:

 | Avtor: Google Google

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.