Šport > Košarka
15 ogledov

Sani Bečirović podaljšal s Trevisom

Sani Becirovic Žurnal24 main
Iz italijanskega košarkarskega kluba Benetton Treviso so sporočili, da je Sani Bečirović podpisal novo pogodbo, ki ga s klubom veže do konca sezone. S prestopom v Španijo tako ne bo nič.

"Vesel sem, da sem podaljšal pogodbo s Trevisom. To je tisto, kar sem si želel," je po poročanju uradne spletne strani kluba dejal Sani Bečirović, ki je pred tem potrdil govorice, da se za njegove usluge zanimata španska kluba Caja Laboral in Valencia.

Sani je pred podpisom dejal, da bo Treviso zapustil zgolj v primeru, če bo dobil zelo bogato ponudbo. Kot kaže, se je moral zadovoljiti s ponudbo Italijanov, ki ne razpolagajo z največjim proračunom v italijanski ligi. Bečirović, ki je pred prihodom v Italijo za kratek čas branil barve moskovskega CSKA-ja, je ob razlogih, zakaj bi ostal v Trevisu, navedel tudi bližino domačega kraja in dejstvo, da se odlično razume s trenerjem Sasho Djordjevićem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.