Šport > Košarka
2 ogledov

Še 82 dni do zgodbe o uspehu

sport 13.06.13. delavci, gradbinci, dvorana bonifika, foto: igor kovacic Igor Kovačič
Bonifika. Notranja dela zaključena do konca julija, zunanja do 15. avgusta.

Košarka. "Projekt je vreden 2,8 milijona evrov. Slab milijon in pol so sredstva države in Evrope," je ob začetku del v Bonifiki dejal direktor koprskega zavoda za šport Branko Florjanič.

Dvorana bo za EP nared že pred pripravljalno tekmo Slovenije 17. avgusta: "Dela za zdaj napredujejo po načrtu, je pa normalno, da se vsak dan pojavljajo težave, vendar jih sproti rešujemo. Datumi so določeni, drugih ni. Za zdaj delamo od ponedeljka do sobote, če bo potrebno, so na voljo še nedelje." Največ del bo opravljenih v notranjosti dvorane. "V sami dvorani se bodo uredile tribune in garderobe, zamenjali semaforji, pripravil parket, prostori za medije ...," pravi vodja koprskega organizacijskega odbora Sekule Popović.

"Do EP je še 83 dni, čas teče zelo hitro. Prepričani pa smo, da bo EP zgodba o uspehu. Z organizacijskega vidika se ne bojimo izzivov, imamo dovolj znanja in izkušenj," je bil včeraj miren generalni sekretar KZS Iztok Rems, podžupana občine Danijela Cepa pa veseli, da "imajo hotelirji zelo dobre odzive".

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.