Šport > Košarka
9 ogledov

Se Stoudemire seli v Maccabi?

Amare Stoudemire Žurnal24 main
Potem ko se bo v turški Bešiktaš preselil Deron Williams, naj bi lovke na ameriški trg vrgel še izraelski Maccabi. Želijo si Amareja Stoudemireja, ta pa preko Twitterja sprašuje: "Ali naj grem v Izrael in igram za Maccabi za čas lockouta?"

Kaj lahko bi se zgodilo, da bo na tekmah lige NLB v prihodnji sezoni zaigral tudi član New York Knicksov Amare Stoudemire. Kot je razvidno iz javnih razmišljanj ameriškega košarkarja, ga za čas lockouta (prekinitev vseh aktivnosti) v ligi NBA snubijo v Maccabiju, večkratnem evroligaškem prvaku, ki se bo v prihodnji sezoni znova meril tudi v regionalni ligi NLB.

Twitter Amare Stoudemire | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Stoudemirejev soigralec pri Knicksih Landry Fields je o odhodih v Evropo za čas lockouta povedal: "Mislim, da bi velika NBA imena lahko podpisovala pogodbe v Evropi, saj si evropski klubi želijo velikih superzvezd." Fields pa je obenem opozoril: "Toda evropski klubi vedo, da ko se bo lockout enkrat končal, bodo ti igralci odšli. Mislim, da ti klubi lahko v moštva pripeljejo zvezdnike, a predvsem z željo, da bi prodali več vstopnic in pridobili večjo bazo navijačev." Si predstavljate NBA zvezdo 1. oktobra letos v dvorani Leona Štuklja? Najverjetneje bi pokala po šivih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.