Šport > Košarka
621 ogledov

Slovenci nastopili v Dallasu, nato jih je ustavil koronavirus

Dunking Devils Reševalni pas/Twitter
Slovenski akrobati se nahajajo v samoizolaciji.

Pred tednom dni je akrobatska skupna Dunking Devils popestrila zadnjo tekmo ekipe Dallas Mavericks pred prekinitvijo lige NBA. V Teksas so potovali v sklopu partnerstva Slovenije z Dallas Mavericks, košarkarskim klubom Luke Dončića.

"Z uspešnim nastopom na tekmi lige NBA na ameriških tleh so se fantom uresničile sanje iz najstniških časov, ko so svoje akrobatske veščine pilili v dvoranah srednjih šol," so v sporočilu zapisali pri slovenski akrobatski skupini.

“V izjemno čast in ponos nam je, da smo Dunking Devilsi del povezovanja Dallasa in Slovenije. Naša dežela na sončni strani Alp je res pravi raj in v veselje nam je lepote naše dežele širiti po svetu. Kamorkoli po svetu potujemo navdušeno razlagamo o tem, kje smo doma. Ker pa smo že od nekdaj sanjali o nastopu na tekmi ligi NBA pa je bilo tokrat navdušenje še toliko večje! Dejstvo, smo nastopili prav na tekmi našega košarkarskega asa Luke Dončića pa je pika na i! Iskreno upamo, da se v Dallas čimprej vrnemo. Bilo je nepozabno!” pravi manager skupine Marko Knafelc.

Po nastopu v Dallasu je skupina letela proti Los Angelesu, kjer naj bi imeli še en nastop. Zaradi korona virusa pa je ta nastop odpadel, ekipa pa se je uspela varno vrniti v Slovenijo še pred prepovedjo potovanja med ZDA in EU. Fantje so zaradi varnosti trenutno v 14 dnevni samoizolaciji, kjer nabirajo energijo za nove zmage tudi v času epidemije. 

Komentarjev 1
  • Avatar Naverlenka
    Naverlenka 00:17 20.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com