Šport > Košarka
3166 ogledov

Soigralec izzval Dončića in se opekel, kazen sledi

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Ameriški organizator igre, ki okreva po poškodbi rame, se je širokoustil na twitterju, a ga je slovenski čudežni deček hitro postavil na realna tla.

Jalena Brunson, košarkar Dallas Mavericks, je moral požreti svoj ponos in v nogometni igri Fifa 20 priznati premoč izkušenejšemu Luki Dončiću.

Novi koronavirus Koronavirus Šport Ima ga tudi NBA megazvezdnik

Brunson se je pred dvobojem s Slovencem na spletu hvalisal, da je dobil vseh šest prejšnjih obračunov priljubljene nogometne igre, vendar mu to proti Dončiću, ki je znan kot velik ljubitelj videoiger, ni prav dosti koristilo. 

Oba sta si za to priložnost izbrala italijanskega prvaka Juventus, sklenila pa sta tudi zanimivo stavo.

Če zmaga Dončić, bo moral Brunson, sicer goreč podpornik NFL moštva Philadelphia Eagles, na naslednji tekmi Dallas Mavericks nositi dres Dallas Cowboys. Če zmaga Brunson, pa bo moral Dončić obleči dres Eaglesov.

Luka Dončić Sporočilo Šport Vrag odnesel šalo, javil se je tudi Dončić

Že uvodoma je postalo jasno, da je Dončić pravi profesionalec in da Brunson nima prav veliko možnosti za zmago.

Ljubljančan je do premora že vodil z 2:0 in čeprav je Američan bolje začel drugi polčas, je bil izid ob koncu igralnega časa 7:3 v korist prvega zvezdnika Dallasa.

"7:3.  Morda prihodnjič," je soigralca zbodel zmagovalec obračuna in dodal: "Kmalu bo oblekel dres Dallas Cowboys!"

Košarkarja sta nato odigrala še eno tekmo z istima zasedbama, a je bil rezultat zelo podoben. Dončić je po uri igre vodil že s 4:0. Brunson je nato dosegel častni zadetek, a do konca srečanja prejel še dva gola in skupnim izidom 13:4 moral priznati visok poraz.

jalen brunson | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice