Šport > Košarka
5823 ogledov

Vrag odnesel šalo, javil se je tudi Dončić

Luka Dončić youtube
Tudi košarkarji svarijo.

V ZDA, kjer je predsednik Donald Trump, še nekaj dni nazaj trdil, da gre pri koronavirusu za potegavščino demokratske stranke z namenom, da bi preprečili njegovo ponovno izvolitev, se stvari hitro zaostrujejo, ob ameriškem načinu življenja in skepticizmu, ki spremlja odločitve posameznih zveznih držav, pa je za pričakovati, da bo severni ameriški kontinent kmalu veliko žarišče pandemije.

Številne znane osebe tako pozivajo Američane, da se zadržujejo v karanteni, pri Dallasu sta to storila Kanadčan Dwight Powell in Slovenec Luka Dončić.

"Ponavadi bi bila skupaj v dvorani, ali pa se pripravljala na trening, a ker se vsi skupaj trudimo zajeziti širjenje koronavirusa, zdaj vadimo socialno distanciranje. Vsi bi morali to početi. Še vedno se lahko zabavate z družino, prijatelji in soigralci, vendar je to varnejši način. Vsi pogrešamo navijače, soigralce in košarko, če bomo skupaj to počeli, se bomo hitro vrnili na parket," sta v videu navijačem sporočila košarkarja Dallasa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice