Šport > Košarka
4430 ogledov

Young zaradi koronavirusa sledi Dončićevemu zgledu

trae young luka dončić Reševalni pas/Twitter
Košarkarji severnoameriške lige NBA imajo po prekinitvi sezone obilico prostega časa.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je v soboto svojim sledilcem na družbenim omrežjih razkril, kako preživlja svoj prosti čas ob prekinitvi vseh aktivnost v ligi NBA.

Enaindvajsetltnik veliko časa preživi z igralno konzolo v rokah, kar niti ni presenetljivo, saj je znan kot velik ljubitelj videoigric. Na spletu je delil tudi domiselno animacijo, s katero je na zabaven način povzel svojo vsakdan.

luka dončić Čas koronavirusa Šport Luka razkril, kaj počne ves ta prosti čas, ter nasmejal svet

Dončić pa ni edini, ki se v teh negotovih časih kratkočasi z igranjem videoigric. Njegovo objavo je namreč med prvimi delil košarkar  Washington Wizards Bradley Beal, seznamu zagrizenih igričarjev pa se je po novem pridružil tudi Dončićev veliki rival Trae Young.

Nespoštljiv Šport Young pod plazom kritik, odgovor pa jasen: "Ne bom prenehal!"

"Zaradi virusa sem se naučil, kako se igra vse te videoigre," je sporočil košarkar Atlante, ki ga je leta 2018 na naboru izbral Dallas, a ga nato v zameno za Dončića in izbor na draftu prepustil Atlanti.

mark cuban Sijajna gesta Šport Tako se to dela! Takšen car je Dončićev šef

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.