Šport > Košarka
1389 ogledov

Neverjetno, v katerem športu v času koronavirusa blesti Goran Dragić (video)

goran dragić Profimedia
Goran Dragić je prekinitev igranja tekem lige NBA izkoristil za še en zelo priljubljen šport...

Vodstvo najmočnejše košarkarske lige na svetu se je odločilo, da NBA sezono začasno prekine, potem ko je bil zvzednik ekipe Utah Jazz Rudy Gobert pozitiven na testu za koronavirus.

Tekmovanje je bilo uradno prekinjeno za 30 dni, toda njegova usoda zaenkrat še niti približno ni znana, saj se virus še naprej širi po državi, število okuženih košarkarjev pa se je povzpelo na tri, saj sta bila pozitivna tudi Gobertov soigralec Donovan Mitchell in igralec ekipe Detroit Pistons Christian Wood.

luka dončić Čas koronavirusa Šport Luka razkril, kaj počne ves ta prosti čas, ter nasmejal svet

Mnogi košarkarji so se tako v pričakovanju odločitve vodstva lige, kdaj se bo tekmovanje nadaljevalo, umaknili v osamo, kjer se poizkušajo kratkočasiti na najrazličnejše načine, najpogosteje pa po zgledu Luke Dončića posežejo po video igrah.

Nekoliko drugačen pristop pa je ubral drugi slovenski košarkarski zvezdnik Goran Dragić, ki očitno tudi to obdobje brezdelja preživlja zelo športno.

Na svojem Twitter profilu je tako objavil posnetek, na katerem je pokazal zavidljive nogometne sposobnosti. Josip Iličić bi bil ponosen!

Goran Dragić Magazin Dragićeva žena še lepša kot nekoč! Luka Dončić Visoka gledanost Šport Dončić natresel 50 točk in dodal 19 podaj luka dončić Ojoj Šport Tudi Dončić 'pozitiven', a ne na koronavirus Luka Dončić in Trae Young Liga NBA Šport Tako so Dončića uvrstili na lestvico najboljših do 25 let trae young luka dončić Rivala Šport Young zaradi koronavirusa sledi Dončićevemu zgledu
Komentarjev 1
  • Avatar Tarrisenta
    Tarrisenta 00:08 17.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Sorodne novice