Šport > Košarka
1451 ogledov

Spet je udaril!

Kyrie Irving Boston Celtics
Košarkarski zvezdnik je skušal razjasniti svojo kontroverzno izjavo. Ni mu uspelo.

Kyrie Irving je poleti polnil medijski prostor, potem ko je zahteval prestop iz Cleveland Cavaliers in se znašel pri Boston Celtics.

Že pred tem je spretni organizator igre požel posmeh širše javnosti, ko je na podcastu takratnega soigralca Richarda Jeffersona izrazil svoje prepričanje, da je Zemlja ploščata.

Irving je postal tarča številnih šal, čeprav so na njegovo stran stopili nekateri aktivni in nekdanji košarkarji. Med njimi se je znašel tudi Shaquille O'Neal, ki pa je, po lastnih besedah, spremenil mnenje, ko ga je poklical in oštel dekan njegove univerze Louisiana State.

Shaquille O'Neal Vse več jih je ... Šport Shaq ima dokaze, da je Zemlja ploščata

No, Irving se za svoje besede ni pokesal, pred dnevi pa je, spet na podcastu (tokrat je bil njegov gostitelj Geno Audiemma), malce omilil svoje stališče.

"Prišel sem do točke, ko sem se začel spraševati o takoimenovanih univerzalnih resnicah. Začel sem razmišljati in dvomiti. S svojo izjavo sem želel ljudi vzpodbuditi, da bi se sami lotili raziskovanja določenih vprašanj. Samo to je bil moj namen," je dejal Irving in znova poskrbel za zanimive reakcije v različnih športnih oddajah po ZDA.

"Izgubil je razum," je dejal nekdanji NFL zvezdnik in analitik mreže FS1 Cris Carter in dodal, da ni neprimerno, če Irvinga označimo za "ne preveč bistrega".

Goran Dragić Miami Heat NBA Šport Dragić prvo ime Miamija
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.