Šport > Košarka
5416 ogledov

Srbski mediji: Tega o Dončiću niste vedeli ...

luka dončić Instagram
Srbski mediji so se razpisali o otroštvu Luke Dončića.

Spletni portal Kurir.rs je razkril zanimivo podrobnost o otroštvu slovenskega čudežnega dečka, ki krepi njegovo povezavo s Srbijo.

Srbski kolegi vse od Lukovega preboja hlepijo po našem košarkarju, ki bi ga najraje videli kar v njihovi izbrani vrsti, a kljub vsem naporom ne morejo zaobiti dejstva, da je Luka Slovenec in da bo ostal zvest reprezentanci, s katero je leta 2017 osvojil evropsko košarkarsko krono. In to prav na račun Srbije!

dončić jokić Že spet Šport Srbi so si prilastili Dončića, tako izgleda zadnja provokacija

V prispevku z naslovom 'Tega niste vedeli: Luke Dončić je obiskoval vrtec v mestu v srcu Srbije, pazil ga je naš košarkar!' srbski novinarji razkrivajo, da je slovenski as šest mesecev živel v Kraljevu, kjer je bil njegov oče Saša Dončić član košarkarskega kluba Sloga. Dončič je bil takrat star tri leta in je obiskoval vrtec Olga Jovičić Rita.

Olga Jovičić Rita | Avtor: Kurir.rs Kurir.rs

Luka Dončić Neprijetno Šport Dončić doživel šok v ljubljanskem trgovskem centru

Dončić starejši se je kot uveljavljeni košarkar pridružil srbski ekipi na prigovarjanje takratnega centra Sloge Miloše Mihajlovića, s katerim sta si v preteklosti delila slačilnico v Sloveniji.

Tistih časov se spominja tudi nekdanji košarkar Sloge, Crvene zvezde in drugih evropskih klubov Nikola Lepojević, kateremu so Luko občasno zaupali v varstvo.

Luka Dončić Prve peterka Šport Dončić razbil konkurenco za položaj organizatorja igre

"Vozil sem ga z vozičkom po trgu naokrog spomenika. Saša in njegova žena sta mi ga zaupala v varstvo, kadar sta morala po nakupih. Bil je zelo miren, včasih je spal. Ni ga bilo težko paziti. Ne vem, kako bi ga bilo danes pokrivati na igrišču, zagotovo precej težje. Kdo bi si mislil, da bo postal takšen igralec," je za Kurir dejal Lepojević.

Luka Dončić Burna debata Šport "Luka je Porzingisa spremenil v drugo violino"
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.