Šport > Košarka
16 ogledov

Stanje se izboljšuje

Kljub bolj črnim predhodnim napovedim slovenska zdravniška služba načrtuje, da b
1/14
Žurnal24 main
Slovensko košarkarsko odpravo na Poljskem precej mučijo težave s poškodbami. Vendar se reči le obračajo na bolje. Preberite si pogovor z zdravnikom dr. Slobodanom Macuro.
"Na Gorana Dragića sicer proti Turčiji še ne bomo računali. Lahko pa bi zaigral že v četrtfinalu. Računamo, da bi za odločilni dvoboj uspeli pripraviti tako njega kot Domna Lorbka. Ta ima nategnjeno mišico v vratu, že prej pa je imel podobne zdravstvene težave. Vse skupaj se je ob trku s poljskim košarkarjem le še poslabšalo. Tudi Uroš Slokar, ki je zelo trd fant, ne bo dovolil, da ga zaustavi poškodba komolca. Bo zagotovo igral," je povedal zdravnik v slovenski reprezentanci Slobodan Macura.

Ta je še povedal, da si vsi poškodovani reprezentanti kljub poškodbam zelo želijo igrati in pomagati izbrani vrsti do uspeha. Jure Zdovc je že omenil, da zdaj poškodovanih košarkarjev v igro ne bo silil, če mu ti ne bodo zagotovili, da so stoodstotno pripravljeni. Še vedno neznanka ostaja hrbet Matjaža Smodiša. "Jaz sem optimist in upam, da bo pripravljen vsaj za finale," je dejal Macura.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.