Šport > Košarka
20925 ogledov

Stari znanec vročice znorel in napadel Dragića

YouTube
V tretji četrtini obračuna v Miamiju sta si v lase skočila Goran Dragić in Taurean Prince.

Miami Heat je v noči na torek na domačem igrišču premagal Atlanto Hawks (104:93). Znova je blestel slovenski reprezentant Goran Dragić, ki je na parketu preživel 32 minut in v tem času prispeval 19 točk ter šest podaj. Boljši strelski izkupiček je od košarkarjev vročice zabeležil le Wayne Ellington (20).

 | Avtor: YouTube YouTube

V tretji četrtini tekme so pri vodstvu Miamija s 65:54 popustili živci Taureanu Princeu, ki je grobo odrinil slovenskega organizatorja igre in si prislužil nešportno osebno napako (flagrant 1). Sledilo je nekaj prerivanja, po katerem je glavni sodnik dosodil tehnično napako Dragiću, Dionu Waitersu in Dewaynu Dedmonu.

goran dragić NBA Šport Ni meja za Gorana Dragića

"Postavil sem blok. Moji bloki so vedno čvrsti. Morda misli, da je član kraljeve družine, ker je njegov priimek Prince. Ne vem," je incident komentiral slovenski košarkar.

Dogodek je bil deležen pozornosti na družbenih omrežjih. "Nekdo bi moral Princea opozoriti, da Goran Dragić ne čuti bolečine. 100-odstotno ga bo zj**al," je lanski fotografiji okrvavljenega Gogija pripisal nek uporabnik Twitterja.

Prince je stari znanec Miami Heat. Lani se je po grobi osebni napaki nad Hassanom Whitesidom prerival še z Jamesom Johnsonom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice