Šport > Košarka
11 ogledov

Superman bi šel med Mrežice

Dwight Howard Žurnal24 main
Najboljši center košarkarske lige NBA Dwight Howard je dvakrat ta teden zahteval odhod iz Orlando Magic. Njegova velika želja je selitev v New Jersey Nets.

Orlando Magic so agenta Dwighta Howarda pooblastili, da lahko začne pregovore o selitvi "Supermana" v New Jersey Nets, Los Angeles Lakers ali Dallas Mavericks, za 26-letnega reprezentanta ZDA pa se zanimajo še pri Boston Celtics, Chicago Bulls in Los Angeles Clippers.

Generalni direktor Magicov Otis Smith je sicer dejal, da si v klubu želijo, da bi s Howardom sklenili pogodbo do konca njegove kariere. "Če to ne bo mogoče, bomo zanj skušali iztržiti kar največ, kar je mogoče," je leto o selitvi centra, s katerim jih pogodba veže še za leto dni, dejal Smith.

Pri Orlandu so v soboto podpisali novo pogodbo s 30-letnim krilnim košarkarjem Jasonom Richardsonom, ki bo v štirih letih zaslužil 25 milijonov dolarjev. Potrjeno je tudi, da naj bi Boston podpisal pogodbo s 25-letnim Jeffom Greenom, pred kratkim pa je pogodbo z New Yorkom podpisal nekdanji igralec Miami Heat, izkušeni 33-letni Mike Bibby.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.