Šport > Košarka
7079 ogledov

Tako je Bobi čestital Dončiću za rojstni dan

Luka Dončić, Boban Marjanović Profimedia
Srbski center je čestital svojemu soigralcu.

Luka Dončić danes praznuje svoj 22. rojstni dan, številnim čestitkam, ki jih je mladi slovenski zvezdnik prejel preko socialnih omrežjih, pa se je pridružil tudi njegov soigralec Boban Marjanović. Srbski orjak velja za enega največjih šaljivcev v ligi NBA, s Slocvencem pa se odlično razume tudi zunaj košarkarskih parketov. 

Dončić se je Marjanoviću za čestitko takoj zahvalil z emotikonoma v obliki srčka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boban Marjanovic (@boban)

Dončić si je sicer za rojstni dan na najboljši način čestital tudi z odlično predstavo proti ekipi Brooklyn Nets. James Harden, tokrat sta zaradi poškodb manjkala preostala člana velike trojke pri Mrežicah Kevin Durant in Kyrie Irving, in soigralci so proti Dallasu klonili po osmih zaporednih zmagah v ligi.

Luka je ob zanesljivi zmagi, trener Rick Carlisle ga je na klop ob visokem vodstvu posadil že sredi zadnje četrtine, zbral 27 točk, šest skokov, sedem asistenc in dve ukradeni žogi, ob tem je izgubil le eno žogo.

Luka Dončić James Harden Nets Mavs Velemojstra Šport Harden Dončića dvignil v nebo, Slovenec odgovoril Luka Dončić NBA Šport Luka poskrbel za najboljše rojstnodnevno darilo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice