Šport > Košarka
6358 ogledov

Tako so Čančarjevo predstavo pospremili navijači Denverja

Vlatko Čančar Profimedia
Vlatko Čančar naposled le dobil priložnost.

Slovenski reprezentant Vlatko Čančar je naposled le začel dobivati priložnost za dokazovanje v dresu Denverja. Tokrat mu je trener Mike Malone, ki je Slovenca pohvalil že po zadnji tekmi v Chicagu, proti ekipi Milwaukee Bucks namenil 22 minut in pol na parketu. To je največja minutaža za Čančarja v ligi NBA. Do priložnosti je sicer prišel zaradi številnih zdravstvenih težav v moštvu Denverja.

Primorec je v svojo statistiko vpisal štiri točke ob metu 1/3 iz igre, zadel je oba prosta meta, k presenetljivo visoki zmagi s 128:97 pa je prispeval še sedem skokov, podajo in dve ukradeni žogi. Številne je prepričal tudi z obrambo, zadolžen je bil za pokrivanje dvakratnega najboljšega igralca lige Giannisa Antetokounmpa.

V času Čančarjevega igranja na parketu je Denver dosegel 22 točk več kot tekmec. V kategoriji +/- je bil od Slovenca boljši le PJ Dozier (+28).

Po dvoboju so se na socialnih omrežjih oglasili številni navijači ekipe Denver Nuggets, mnogi so se posipali s pepelom za prejšnja negodovanja ob Čančarjevih predstavah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice