Šport > Košarka
3966 ogledov

Takšen car je Luka Dončić

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Najdražji nogometaš vseh časov je velik oboževalec slovenskega košarkarja.

Luka Dončić si je z odlično igro v debitantski sezoni lige NBA pridobil legije navijačev, med njimi pa so tudi nekateri največji zvezdniki drugih športnih panog.

Med najprepoznavnejše podpornike slovenskega čudeženega dečka prištevamo tudi nogometnega velemojstra Neymarja, nekdanjega člana Barcelone, kateri je pregrešno bogati Paris Saint-Germain za prestop nakazal rekordnih 222 milijonov evrov.

Brazilski napadalec se je nedavno znašel med prejemniki podpisanega dresa Dallas Mavericks s številko 77, ki ga je na njegov naslov poslal Dončić. "Hvala za dres," se mu je na Instagramu zahvalil Neymar.

Luka Dončić Opa! Šport Nogometni superzvezdnik je oboževalec Dončića
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @lukadoncic 👕✍️ para @neymarjr #neymar #neymarjr #idoloneymarjr

A post shared by FC Neymar Jr 🇧🇷 (@idoloneymarjr.10) on

V četrtek je med športnima velikanoma spet stekla komunikacija, tokratni pobudnik pa je bil Dončić, ki je komentiral Neymarjev pogovor z njegovimi spletnimi sledilci.

"Ne razumem brazilščine," je zapisal košarkar Dallasa. Naj ob tem omenimo, da je uradni jezik Brazilije v resnici portugalščina.

Neymar se je na njegov zapis hitro odzval. "Ni problema. Špansko pa vem, da razumeš. Rad bi te spoznal," mu je sporočil.

Slovenec je v samo enem letu pridobil kar nekaj zvezdniških prijateljev, vztrajno pa se daljša tudi seznam igralcem, ki si želijo z njim deliti slačilico. O tem priča izjava sveže upokojenega Channing Fryea, ki meni, da dobo košarkarji prav zaradi Dončića pristali na manjši kos finančne pogače.

"V naslednji sezoni bo zelo zanimivo spremljati Dallas. Dobili bodo prostega igralca. Fantje si želijo igrati z Lukom, zato bodo pristali na manj denarja," je prepričan 35-letnik, nazadnje član Cleveland Cavaliers.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.