Šport > Nogomet
5034 ogledov

Nad Dončićem navdušen tudi nogometni zvezdnik

Ramos Kroos Isco Epa
Odlična predstava mladega Slovenca ni pustila hladnega niti člana aktualnih nogometnih evropskih klubskih prvakov.

Luka Dončić je bil gonilna sila ob zmagi Dallasa nad Houstonom (107:104). 19-letnik je v ključnih trenutkih dosegel 11 zaporednih točk in še enkrat več pokazal svoje mojstrstvo.

luka dončić dallas mavericks Menjava Šport Je to pomagalo Dončiću do fantastične predstave?

Dončićeva simultanka ob koncu srečanja je navdušila številne športne entuziaste in košarkarske ase, vse bolj cenjen pa je očitno tudi v nogometnih krogih.

Vezist madridskega Reala Toni Kroos je na svojem Twitter računu namreč delil posnetek Dončićevih mojstrovin in pri tem z znaki pokazal, kaj si misli o mladem Slovencu.

Kroos in Dončić sta pred letošnjo sezono seveda nastopala za isti klub, le da ne za isto sekcijo. Oba sta lani postala evropska klubska prvaka, Kroos že tretjič zapored.

Real Madrid La Liga Šport Bledi Real ostal v stiku z vrhom

Obenem je bil dolga leta gonilna sila Dallas Mavericks Kroosov rojak Dirk Nowitzki, ki letos igra bolj obrobno vlogo. To je gotovo še dodaten razlog, da nemški reprezentant navija za Teličke.

Halleluka Video Šport V Dallasu je odmevalo - Halleluka!
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice