Šport > Košarka
5755 ogledov

"Kar si mislim o Luki, sem povedal tudi njemu"

damian lillard Epa
O slovenskemu čudežnemu dečku je spregovoril tudi zvezdnik Portland Trail Blazers Damian Lillard.

Prvi strelec Portlanda Damian Lillard je po porazu proti Dallas Mavericks razkril, kaj si misli o Luki Dončiću. Slovenski as je bil z 21 točkami najbljši strelec svojega moštve, Lillard pa s 33 najboljši strelec srečanja.

Luka Dončić NBA Šport Luka Dončić: Pa je prišel tudi dan, ki smo se ga bali

"Všeč mi je. To sem povedal tudi njemu. Zelo je samozavesten in iznajdljiv. Žoga je v njegovih rokah in dovolijo mu, da je to, kar je. Ko si mlad, je to zelo pomembno. Tudi sam sem bil takšen," je povedal Lillard.

"Vidi se mu, da je zelo dober košarkar. Včasih se zgodi, da igralci pridejo v NBA in niso to, kar se o njih govori, toda on očitno je. Mislim, da je res dober," je dodal 28-letnik.

Luka Dončić Video Šport Sodnik Dončića pripravil do mastne kletvice

Lillard letos igra šesto sezono v ligi NBA, vseskozi pa je bil član Portland Trail Blazers. V povprečju prispeva 27,2 točke in 6,4 asistence na srečanje, s čimer je najboljši strelec in podajalec moštva.

luka dončić Priznanje in pol Šport Ne boste verjeli, kdo je nov Dončićev oboževalec luka dončić Šah-mat Šport Potezi, s katerima je Dončić nasprotniku zlomil duha

Portland je proti Dallasu vpisal 11. poraz v sezoni in je trenutno na sedmem mestu zahodne konference (14-11).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.