Šport > Košarka
5656 ogledov

Sodnik Dončića pripravil do mastne kletvice

Luka Dončić Epa
Luka Dončić je na zadnji tekmi svoje ekipe grdo preklel enega izmed sodnikov zaradi zaščite, ki jo je bil deležen zvezdnik Portlanda.

Slovenski košarakarski čudežni deček Luka Dončić se je zelo hitro privadil na NBA ligo, kjer niza neverjetne predstave, a tu in tam na površje vseeno priplava tudi njegova neizkušenost. Luka se bo med drugim moral še navaditi, da so največji zvezdniki lige s strani sodnikov neverjetno zaščiteni.

luka dončić Šah-mat Šport Potezi, s katerima je Dončić nasprotniku zlomil duha

Vsako tekmo smo namreč lahko priča, kako nad LeBronom Jamesom, Jamesom Hardenom, Kevinom Durantom in drugim zvezdniki sodijo prekrške, če jih nasprotnik le grdo pogleda. V nekaj podobnega se je na tekmi svojega Dallasa s Portlandom lahko prepričal tudi naš košarkarski biser.

luka dončić Priznanje in pol Šport Ne boste verjeli, kdo je nov Dončićev oboževalec

Ko je zvezdnik Trail Blazersov C. J. McCollum v kotu prejel žogo, se je Luka zgolj postavil obenj z visoko dvignjenima rokama, a je slednji odigral prekršek pri metu, sodnik pa mu je nasedel.

Luka ni mogel verjeti, prva reakcija je bila zgolj kisel nasmeh, nato pa je iz sebe besno izstrelil sočno psovko :"P***a ti materina!"

Situacija je najbolj vročega novinca v ligi močno iznervirala, a ga hkrati tudi močno podžgala, saj je odigral odlično tekmo ter bil ključen člen pri zmagi svoje ekipe s 111:102. V svojo statistiko je vpisal 21 točk, 3 asistence ter 9 skokov, obenem pa je nekaj svojih točk dosegel prav v odločilnih trenutkih, ko se je tekma lomila.

Luka Dončić Priznanje Šport Prvi korak k nazivu novinec leta American Airlines Arena Dončić & Dragić Šport Slovenska invazija na Florido
Komentarjev 3
  • Spark 20:24 05.december 2018.

    Yahoo! Sports: Luka Doncic's heroics against Trail Blazers should make Hawks fans sad?

Sorodne novice