Šport > Košarka
3746 ogledov

Dončićev nastop pod vprašajem

Luka Dončić Dallas Mavericks Reševalni pas/Twitter
Slovenski zvezdnik morda ne bo nastopil na dvoboju teksaških ekip.

V noči na četrtek se bosta udarili moštvi Houston Rockets in Dallas Mavericks, gostje pa upajo, da bodo lahko računali na svojega prvega aduta.

luka dončić Video Šport Tako navdušeni nad Dončićem, da ga opevajo v pesmi

Luka Dončić je zaradi bolezni namreč izpustil torkov trening, njegov nastop proti Raketam pa je zaradi zdravstvenega stanja uradno pod vprašajem.

Najstnik je z ekipo sicer odpotoval v Houston in tako gre pričakovati, da se bo vendarle pojavil na parketu. Trener Rick Carlisle in njegovi pomočniki bodo odločitev o igranju oziroma neigranju Dončića sprejeli v urah pred tekmo.

Dončić je zaenkrat zaigral na vseh dosedanjih 18 tekmah Dallasa, Telički so na njih iztržili po devet zmag in porazov. Houston je sezono začel presenetljivo slabo, ima devet zmag in deset porazov.

Dončić je na tekmo povprečno dosegal po 19,1 točke, 4,3 asistence in 6,6 skoka. Ob njegovi odsotnosti bo imel Dallas precej manj možnosti za končni uspeh.

Luka Dončić Prvi v zgodovini Šport Dončić popravil rekord velezvezdnika

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice