Šport > Košarka
11589 ogledov

Tako nespoštljiv je novinec do Kokoškova

kokoškov bridges Print Screen
Nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezetnance izgublja tla pod nogami.

Katastrofalna sezona ekipe Phoenix Suns, ki jo vodi srbski strokovnjak Igor Kokoškov, se je v noči na petek nadaljevala s porazom proti Portland Trail Blazers (108:86).

Sonca so zabeležila 21. poraz v sezoni (4-21) in ostajajo najslabša ekipa v ligi NBA. "Znašli smo se v težkem obdobju. Treba se je zavedati, da smo mlada ekipa. V takšnih trenutkih bo treba pokazati čvrstost," je nezavidljiv položaj komentiral Kokoškov.

Prvi izbor letošnjega drafta Deandre Ayton je zaradi slabega počutja odigral samo 27 minut ter prispeval 11 točk, osem skokov in tri podaje.

"Imel je trebušni virus in njegovo počutje ni bilo v redu. Mislili smo, da ne bo igral, vendar je vztrajal. Presenečen sem, da je sploh zaigral," je varovanca pohvalil Kokoškov, ki pa ima očitno tudi nekaj težav z disciplino.

Ob vnovičnem porazu moštva je za dodatno razburjenje navijačev poskrbel neposlušni novinec Mikal Bridges, ki je izkazal nedopustno pomanjkanje spoštovanja do svojega trenerja.

Incident se je zgodil v tretji četrtini pri zaostanku Phoenixa za 21 točk, ko je zvezdnik Portlanda Damian Lillard izkoristil slabo postavitev novinca in izsilili njegovo peto osebno napako.

Kokoškov je zahteval minuto odmora in se želel pogovoriti z Bridgesom, vendar mladi košarkar njegove lekcije ni bil pripravljen poslušati in ga na vsak način poskušal obiti. Kokoškov mu tega ni pustil, zato je med njima prišlo celo do manjšega prerivanja.

Novinec je bil zaradi svoje trmoglavosti tarča številnih kritik.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice