Šport > Košarka
2507 ogledov

Dragićev soigralec vstal s klopi in zapustil dvorano

hassan whiteside Print Screen
Vročica je ob vnovični odsotnosti Gorana Dragića zabeležila 14. poraz v sezoni.

Košarkarji Miami Heat so v noči na sredo izgubili proti Orlando Magic z 90:105 in ob izkupičku devetih zmag ter 14 porazov zasedajo deseto mesto na lestvici vzhodne konference.

luka dončić Šah-mat Šport Potezi, s katerima je Dončić nasprotniku zlomil duha

Hassan Whiteside je na parketu preživel slabih 25 minut ter prispeval 12 točk, devet skokov in tri blokade. Zvezdnik domačega moštva je 40 sekund pred koncem srečanja vstal s klopi in zapustil prizorišče.

Trenerski štab je njegov odhod pospremil z začudenim pogledom.

Soigralec Gorana Dragića se po tekmi ni pogovarjal z novinarji, saj se je po besedah predstavnika kluba takoj odpravil v prostore za trening.

luka dončić Priznanje in pol Šport Ne boste verjeli, kdo je nov Dončićev oboževalec

Trener Erik Spoelstra od košarkarja ni dobil pojasnila za predčasen odhod, glede na izjave po tekmi pa dogodka ne namerava polemizirati. "Verjetno je bil zelo vznemirjen, tako kot vsi," je povedal Spoelstra.

Dwayne Wade ni videl, kdaj je Whiteside zapustil dvorano, vseeno pa je poskušal zanj najti opravičilo. "Ne vem. Moral je na stranišče," je dejal.

Vročica je tekmo izgubila v drugem polčasu, potem ko se je na odmor odpravila s štirimi točkami prednosti. Whiteside bil v prvem delu najboljši strelec Miamija z 12 točkami, v drugem pa je igral manj kot osem minut.

Miami je izgubil devet od zadnjih 13 obračunov. Dragić je zaradi poškodbe kolena manjkal na zadnjih osmih tekmah.

luka dončić Epska vrnitev Šport Po tekmi premora Dončić spet v stari formi

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.