Šport > Košarka
21 ogledov

Thompson blizu Olimpije

Deon Thompson, Union Olimpija
1/4
Reuters
Potem ko je Union Olimpija pred dnevi oznanila prihod organizatorja igre, je očitno blizu še enemu podpisu na pogodbo. Tokrat pod košem, kar so potrdili tudi v klubu. Deon Thompson je denimo nastopal za ZDA na SP do 19 let, kar najdete v videu.

Union Olimpija je blizu podpisa pogodbe z 206 centimetrov visokim ameriškim krilnim centrom in centrom Deonom Thompsonom (letnik 1988), ki je v zadnji sezoni nastopal za grški Ikarus in je bil drugi skakalec, tretji bloker in sedmi strelec rednega dela grške lige, poroča portal sport24.gr. Glavni izziv za diplomanta univerze North Carolina je bila Evroliga, z Ljubljančani pa naj bi podpisal dveletno pogodbo.

"Lahko potrdim, da smo v stiku, več pa ne morem komentirati," nam je potrdil tiskovni predstavnik zmajev Matevž Zupančič. Različne internetne strani ponujajo tudi številna druga imena, denimo Marina Rozića in Miloša Borisova. "To so bolj ali manj 'bučke'. Če pogledate, koliko imen kroži, lahko napravite tri Olimpije." O Matjažu Smodišu in Rašu Nesteroviću pa brez komentarja.

Oglejte si slog Thompsonove igre - v reprezentanci ZDA do 19 let nosi majico s številko 12 (YouTube)




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.