Šport > Košarka
4478 ogledov

To Dallasu ne bo všeč: Porzingis po pretepu z razbito glavo

Kristaps Porzingis
Latvijec se je znašel v težavah.

Kristaps Porzingis zaradi dolgotrajne poškodbe kolena še ni zaigral za moštvo Dallas Mavericks, ki je latvijskega zvezdnika med sezono pripeljalo v Teksas. Latvijec naj bi v prihodnjih sezonah sicer tvoril zvezdniški par Teličkov skupaj z najresnejšim kandidatom za novinca leta Luko Dončićem.

A pri Dallasu so v zadnjem času glede Latvijca dobili kar nekaj neprijetnih novic. Porzingis je bil tako pred časom obtožen posilstva, ki ga naj bi zagrešil v času igranja za New York Knicks, zdaj pa se je po posnetku sodeč zapletel v pretep v domači Klaipedi in jo odnesel s krvavo glavo.

"Živim v Liepaji in lahko potrdim, da se je to vse skupaj zgodilo zaradi tega, ker je Porzingis branil dekle, ki so jo nadlegovali v enem izmed klubov," je na twitterju zapisal očitno prebivalec tretjega največjega latvijskega mesta. "Upam, da je to res," pa je bil eden izmed odgovorov, ki jih je prejel.

Dallas Mavericks "Brez komentarja" Šport Hude obtožbe na račun Dončićevega zvezdniškega soigralca

Porzingis je po incidentu sicer imel marsikaj za povedati osebam, ki so sodelovale v pretepu. "Govori, da bo njihovo življenje postalo nočna mora, 'prefu... vas bom, z vsemi vami je konec, poslal bom vaše riti nazaj v Rusijo'," pa je zvezdnikove besede prevajal nekdo drug.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.