Šport > Košarka
19 ogledov

Trener po TV dal košarico Lakoviču

Lakovič Mahmuti Oktay Union Olimpija Galatasaray Boštjan Tacol
Trener Galatasarayja Ergin Ataman je kar v TV-oddaji oznanil, da ne računa več na Jako Lakoviča, čeprav ima ta še enoletno pogodbo, ker se ne vklaplja v njegov sistem. Pri Lakovičevi menedžerski agenciji so za zurnal24.si potrdili, da so dobili tovrstne namige.

"To je njegova (trenerjeva, op. a.) vizija in želja. Nikogaršnji cilj ni, da bi bil v klubu nezadovoljni igralec. Kaj bomo storili, pa je odvisno od tržišča in Jakovih želja," so za zurnal24.si potrdili v menedžerski agenciji Jake Lakoviča, kjer so dobili namige, da so v Galatasaray, s katerim ima slovenski kapetan še enoletno pogodbo, skupaj z novim trenerjem in upravo prišle nove ideje. Trener Ergin Ataman pa Lakoviča ne vidi (več) v svojem moštvu.

Da bi Jale ostal brezposeln, se vsekakor ni bati: "Zanimanje raznih klubov obstaja … Jaka je eden redkih … morda najboljši organizator v Evropi. Zanj ni težava najti kluba." V dresu katere barve bo Lakovič igral v prihajajoči sezoni, bo jasno v približno dveh, treh tednih. O informaciji, da je Ataman o svoji viziji ekipe brez Lakoviča govoril kar po TV, je poročal Sportando.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.