Šport > Košarka
13237 ogledov

Trener vseh trenerjev znorel nad slovenskim draguljem: "Pi**a mala!"

Željko Obradović Reševalni pas/Twitter
Eden največjih evropskih trenerjev vseh časov ne prenaša najbolje porazov, kar je tokrat spoznal tudi slovenski košarkar.

Košarkarji Partizana, kateri imajo sicer za seboj zelo uspešno sezono, so se tokrat na tekmi Evropskega pokala popolnoma razpadli ter po izjemni zmagi nad Crveno zvezdo minuli vikend tokrat doživeli pravo blamažo pri litvanskem Lietkabelisu. S porazom proti na lestvici dosti slabšem nasprotniku so si tako močno zakomplicirali tudi nadaljevanje sezone.

Domači košarkarji so po izenačenem začetku tekme namreč z neverjetno serijo 20:0 Partizanu pobegnili na 44:24, omenjena serija pa je popolnoma strla odpor gostujočih košarkarjev, ki so nekoliko uspeli oblažiti poraz v zadnji četrtini, ko so domačini igrali že z ročno zavoro, tako da je Partizan na koncu izgubil "le" z 93:78.

Takšna predstava seveda ni bila v čast enemu največjih evropskih trenerjev vseh časov Željko Obradoviću, ki se je v enem izmed svojih mnogih naletov besa tokrat spravil nad mladega slovenskega dragulja Gregorja Glasa, potem ko je nasprotna ekipa povedla že za 29 točk.

Seveda za popolni razpad Partizana niti slučajno ni bil kriv mladi Slovenec, a ko je legendarni "Žoc" v naletu, preprosto ne izbira besed. Tokrat ga je očitno nekaj zmotilo ravno pri nekdanjem produktu odlične košarkarske šole iz Krškega, Glasu, s katerim je precej vulgarno obračunal: "Kaj si napravil, ti mala pi**a?" so bile Obradovićeve besede namenjene slovenskemu reprezentantu. Posnetek novega Obradovićevega besnega izpada pa je nemudoma zakrožil po spletu.

Komaj 20-letni Glas, ki je sicer bil v letošnji sezoni Evropskega pokala na kar nekaj tekmah najboljši mož Partizana, tokrat ni igral preveč vidne vloge v svoji ekipi, saj je na igrišču prebil vsega 12 minut, tekom katerih je zbral dve točki, skok in assistenco.

Gregor Glas Video Šport Mladi slovenski as zablestel, a tokrat ne na parketu Gregor Glas Video Šport 20-letni slovenski dragulj ponovno blestel, zvezdniki niso imeli rešitve zanj Gregor Glas Navdušil Evropo Šport 20-letni slovenski dragulj blestel ob zmagi evropskega velikana (video) Gregor Glas Že blesti na igrišču Šport Slovenski dragulj, najmlajši član evropskega velikana, že navdušil javnost Gregor Glas Po sanjskem prestopu Šport Naš košarkarski dragulj navdušen: "Učim se pri najboljšem trenerju na svetu!"
Komentarjev 1
  • Angie_Smith 11:36 10.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎